ДОСВІД ПРОЕКТУВАННЯ ТА БУДІВНИЦТВА НАВІСУ НАД БУДІВЛЕЮ (Збірник наукових праць «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», 2020)
Проектування,  розрахунки,  виготовлення  і  монтаж  несучих  сталевих  і огороджувальних  конструкцій  навісу  над  існуючою  будівлею  виконано  у  зв'язку  з необхідністю захисту розміщеного на покритті технологічного обладнання і автомобілів від атмосферних опадів та інших кліматичних чинників. Було проведено комп'ютерне моделювання, розрахунки конструкцій навісу відповідно до вимог чинних нормативних документів і зроблено висновок про можливість будівництва навісу над будівлею. Конструкції навісу було виготовлено та змонтовано.