РЕКОНСТРУКЦІЯ ВИРОБНИЧОЇ БУДІВЛІ ЗІ СТАЛЕВИМ КАРКАСОМ (Збірник наукових праць «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», 2024)
Реконструкція  існуючої  будівлі  зі  сталевим  каркасом  виконана  у  зв'язку  з необхідністю  переобладнання  необігрюваних  виробничих  приміщень  під  склад  з  метою підвищення тепло- та енергоефективності. Було проведено обстеження несучих сталевих конструкцій існуючої виробничої будівлі, визначено їх технічний стан, виконано комп’ютерне моделювання, розрахунки і проєктування конструкцій реконструйованої будівлі відповідно до вимог чинних нормативних документів і зроблено  висновок  про  можливість  проведення  реконструкції  будівлі.  Існуючі  конструкції були частково демонтовані. Виготовлені та змонтовані конструкції посилення та заміни.