ПРОЄКТ РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ В М. ЖИТОМИР, ЯКИЙ ЗАЙНЯВ ПЕРШЕ МІСЦЕ В АРХІТЕКТУРНОМУ КОНКУРСІ «STEEL FREEDOM» (Збірник наукових праць «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», 2024)
Стаття  присвячена  дослідженню  досвіду  використання  металевих конструкцій при проєктуванні реабілітаційних центрів на прикладі проєкту команди R-240 “Реабілітаційний  центр  для  військовослужбовців  та  ветеранів  війни  в  м.  Житомир”  для конкурсу  “Steel  Freedom”.  Розглянуто  застосовану  конструктивну  схему  та  розрахункову модель будівлі, поєднання прийнятих конструктивних рішень із архітектурними. Стаття має на меті довести переваги використання металевих конструкцій в проєктуванні та будівництві, реабілітаційних  центрів.  Результати  дослідження  будуть  корисними  для  інженерів, архітекторів та студентів ВНЗ відповідних спеціальностей.