(untitled) (Збірник наукових праць «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», 2020)
Проектування, розрахунки, виготовлення і монтаж несучих сталевих і огороджувальних конструкцій навісу над існуючою будівлею виконано у зв’язку з необхідністю захисту розміщеного на покритті технологічного обладнання і автомобілів від атмосферних опадів та інших кліматичних чинників. Було проведено комп’ютерне моделювання, розрахунки конструкцій навісу відповідно до вимог чинних нормативних документів і зроблено висновок про можливість будівництва навісу над будівлею. Конструкції навісу було виготовлено та змонтовано.