(untitled) (Збірник наукових праць «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», 2024)
Реконструкція існуючої будівлі зі сталевим каркасом виконана у зв’язку з необхідністю переобладнання необігрюваних виробничих приміщень під склад з метою підвищення тепло- та енергоефективності. Було проведено обстеження несучих сталевих конструкцій існуючої виробничої будівлі, визначено їх технічний стан, виконано комп’ютерне моделювання, розрахунки і проєктування конструкцій реконструйованої будівлі відповідно до вимог чинних нормативних документів і зроблено висновок про можливість проведення реконструкції будівлі. Існуючі конструкції були частково демонтовані. Виготовлені та змонтовані конструкції посилення та заміни.